Printscreen uit campagne Child Focus rond kindermisbruik.
Volledig scherm
Printscreen uit campagne Child Focus rond kindermisbruik. © Campagne Child Focus

Campagne van Child Focus tegen kindermisbruik schokt ook slachtoffers : “De toon zit totaal verkeerd”

Een vereniging van incest- en misbruikslachtoffers dient een klacht in bij de reclamewaakhond JEP tegen de schokcampagne van Child Focus rond kindermisbruik. Dat melden Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg vandaag.

70 reacties

  • Leo Duym

    4 jaar geleden
    Jammer dat Cild-focus zich heeft laten misbruiken als een acht-jarig kind door egotripper, zakkenvuller en Overbodige-VLD’er Goedele Liekens. Nochtans heeft Cf een gezonde instelling inzake de strijd tegen kindermisbruik, zoek op: 'Mogen pedofiele misdrijven pas na dertig jaar verjaren?'
  • Frank De Rycke

    4 jaar geleden
    Niet te begrijpen dat men op zo'n brutale wijze een voorbeeld wil geven , Goedele en De Pauw waar halen jullie dit toch , jullie choqueren nogmaals de slachtoffers !!
  • Rita Janssens

    4 jaar geleden
    Ge moest u echt schamen om ze een film te maken !!!!
  • Hubert Lemmens

    4 jaar geleden
    Zijn dat professionele mensen?
  • Jane Doe

    4 jaar geleden
    Oh nep vinden ze erg, maar als 't echt gebeurt, hoeveel steun geven ze dan. 't Geen dat mensen ook steeds schijnen te negeren is dat de daders meestal geen vreemden zijn, maar familie, vrienden of kennissen. En van diegene die ik ken dat zoiets hebben meegemaakt moesten de meesten niet rekenen op steun van hun naasten, integendeel. Ik was gelukkig zelf al oud en sterk genoeg om voor mezelf op te komen dus gelukkig heb ik me kunnen verweren. Thuis moest ik op geen steun rekenen.