Prinses Caroline en prinses Charlene.
Volledig scherm
Prinses Caroline en prinses Charlene. © EPA

De minachting van schoonzus Caroline is compleet: “Prinses Charlene is een ordinaire del”

RoyaltyMonaco vierde vorige dinsdag zijn nationale feestdag. Het is een uiterst zeldzaam moment waarop de prinsessen Charlene en Caroline in elkaars gezelschap verkeren, want de wederzijdse hekel van de schoonzussen zou zo groot zijn dat Charlene zelfs geen grote familieaangelegenheden meer wil bijwonen.

6 reacties

  • Hilde Weymeersch

    11 maanden geleden
    En die caroline is haar tijd vergeten zeker. En dwingen om te huwen dat kan niet. Die kiezen een rijke vent. Voor ook in de belangstelling te staan.
  • Elisa deJong

    11 maanden geleden
    Charlene werd gedwongen in dit huwelijk.. ze vluchtte op de trouwdag of vlak ervoor, maar dat mislukte.. waarom trouwde hij niet met iemand die interesse had, er waren er genoeg. Nu zit ze in dit leven - dan maar het beste ervan maken.. ik benijd haar niet.
  • Jan Deblaere

    4 jaar geleden
    Oei wat is er met Caroline gebeurd ? Het eeuwige probleem als burgervrouwen introuwen in koninklijke of adellijke families. Je moet toch in zo'n milieu opgegroeid zijn om je je er als een vis in het water in thuis te voelen. Maar Caroline is natuurlijk gewoon jaloers dat zij niet meer de Première Dame is van Monaco. Natuurlijk voelt zich door haar huwelijk met Hanover, waardoor ze tot de hoogste Europese adel is gaan behoren en niet door haar Grimaldititel ten andere, verheven boven haar familie
  • Clemence Nees

    4 jaar geleden
    Als ik maar luxueus in Monaco woonde, zou ik niet zo triestig kijken als Charlene en me niks aantrekken van Caroline of de rest.
  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Ijdelheid is hun grootste gave ! Dat is reeds eeuwen duidelijk, spijtig dat het “volk” dat blijft slikken !