Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jan Jambon: "Ik zoek geen applaus bij Greta Thunberg, wel bij Vlaamse ondernemers"

"Ik zoek geen applaus bij Greta Thunberg en zo, maar wel bij de ondernemers in Vlaanderen." Dat heeft Vlaams minister-president Jan Jambon gezegd op een lunch van de Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS). Jambon gaf de vastgoedsector een toelichting bij de klimaatambitie van de nieuwe Vlaamse regering.

17 reacties

  • Jaak Casteleyn

    4 jaar geleden
    Nog wat meer vervuilende industrie in het al grauwe, dicht en vol van beton gegoten Vlaanderen, is alles waar die gele Nationalisten aan denken. Zijn geliefde ondernemers zorgen wel zelf voor hun ondergang, overproductie en een afvalberg waar men niet meer weg mee kan.
  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    Ja en die gaan voor hun welvaart zorgen niet de onze.
  • Kurt Winkelmans

    4 jaar geleden
    Die mentaliteit heeft er mede gezorgd voor onze prachtig georganiseerde ruimtelijke ordening. Deze rekening zal jij niet meer gepresenteerd krijgen Jan, uw kleinkinderen krijgen die wel. Misschien geven die wel om andere zaken dan geld en macht.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Een regering wordt verkozen door de hele bevolking en moet de belangen van heel de bevolking behartigen. Als ze dat enkel doet voor één doelgroep - hier de ondernemers - dan is het geen regering meer maar een bezettingsmacht.
  • Dirk Thyssen

    4 jaar geleden
    Goed gezegd meneer Jambon , geld voor de ondernemers hè , wel ik hoop dat de ondernemers dan ook enkel en alleen voor jou stemmen uit dankbaarheid. De gewone ma daar ga je toch geen geld in steken zeker, neen beter nog die pluim jij liever . Welnu dan moeten wij ook niet meer op je partij stemmen hè, bedankt dat je zo duidelijk was .