Delphine Boël is zichtbaar erg verheugd met de beslissing van het hof van Cassatie, de hoogste rechtbank van het land.
Volledig scherm
Delphine Boël is zichtbaar erg verheugd met de beslissing van het hof van Cassatie, de hoogste rechtbank van het land. © BELGA

Cassatieberoepen koning Albert II verworpen: resultaten DNA-onderzoek kunnen nu bekend worden

 Het Hof van Cassatie verwerpt de cassatieberoepen die koning Albert II had ingesteld tegen twee arresten van het Brusselse hof van beroep. “Koning Albert II neemt akte van dit arrest en kan nu eindelijk zijn argumenten ontwikkelen”, zegt zijn advocaat Alain Berenboom.

27 reacties

  • Roger Declercq

    4 jaar geleden
    Denk dat wij, als gewone burger, nooit het resultaat zullen kennen.
  • Ria Adams

    4 jaar geleden
    Men heeft het lang getrokken met de gedachte dat de koning deze wereld zou verlaten maar aangezien dit niet is gebeurd begint er een serieus probleem te rijzen.Moest het een gewone sterveling zijn zou het met het Belgische gerecht zoals we dat kennen op een half jaar afgehandeld zijn.
  • Jan Marens

    4 jaar geleden
    En wat was het resultaat?
  • Isabel da Silva

    4 jaar geleden
    Wat de doorsnee Belg al jaren weet , met als belangrijkste bewijs de halstarrige ontkenning door Albert , gaat nu eindelijk uitkomen . Er bestaat dus nog een gerecht in dit land . Hopelijk gaat dat zelfde gerecht nu ook eens klaarheid brengen in een aantal andere belangrijke dossiers . En hopelijk gaan er nog eens een groot aantal nepadvocaten met hun ... tegen de muur lopen . Zeker diegenen die met ons belastingsgeld betaald werden en of worden .
  • Gert Maes

    4 jaar geleden
    Mocht Albert sterven voor er een uitspraak is, hoop ik dat ze hem terug opgraven om voor eens en altijd te bewijzen dat hij de vader is van Delphine. Niet voor het geld. Ze is rijk genoeg. Maar gewoon om de vrouw een afkomst te geven waar ze vrede mee kan nemen. Dit komt van een vader die niet het minste respect heeft voor andere heren die hun nageslacht ontkennen, ook al weten ze beter.