EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Jürgen Klopp vraagt het zich af: waarom geeft de bondscoach Divock Origi geen kans?

Buitenlands voetbalChampions League in 2019, Premier League in 2020, tussendoor ook het WK voor clubs? In het succesverhaal van Liverpool speelt Divock Origi zijn bijrol als impactinvaller perfect. Vraagt Klopp zich nu openlijk af: wanneer krijgt zijn geheim wapen dezelfde status bij de Duivels?

15 reacties

  • jan wuyts

    4 jaar geleden
    Gans België vroeg zich indertijd ook af waarom geeft Klopp Mignolet geen kans en zet ie zijn landgenoot vliegenvanger Karius in doel !!??
  • Lucas Vissers

    4 jaar geleden
    Hij heeft het voor mindere voetballers !
  • Rudy de clerck

    4 jaar geleden
    Martinez kent er totaal niks van
  • Walter Weytjens

    4 jaar geleden
    Dat Lukaku nr 1 is daar ben ik 100% mee eens. Zelfs de haters weten ,al geven ze het niet toe, ook dat hij de terechte man op die plaats is. Dat Batsman nr 2 is, daar kan in mijn ogen over gediscussieerd worden. Het feit dat Benteke in een hogere schuif ligt dan Origi DAT kan er bij mij niet in.
  • André Christiaens

    4 jaar geleden
    Neen beste vrienden het is Eden H...... die beslist wie mag spelen of niet met de RD. Zijn jullie nu blind of wat is dat nu. Waarom is ons kuifke thuis moeten blijven, gewoon om zijn broer een plaats te geven, niet meer of minder, en Roberto die zijn uitvlucht was, hij past niet in ons systeem. En Klop moet ook zwijgen, heeft de beste doelman uit zijn ploeg gehouden en FCB is er zeer wel mee.