Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Aanstoker Lamkel Zé is als een Ikea-kast: op het eerste gezicht geen ramp dat die wat vijzen mist, maar de kans dat de boel instort is reëel

Jupiler Pro League“Lamkel Zé is als een Ikea-kast. Op het eerste gezicht geen ramp dat die wat vijzen mist. Maar de kans dat de boel instort, is reëel”, schreven we na zijn ‘onemanshow’ op de Heizel tegen AZ. Gisteren deed de Antwerp-speler (22) het opnieuw. Lamkel Zé vond er na de 1-3 van Dieumerci Mbokani in de Beker van België niet beter op om het Standard-publiek in minuut 94 ostentatief op te zwepen. Als waren het zijn éigen fans. Met een ferme knokpartij tot gevolg.  

27 reacties

  • Norbert Deploige

    4 jaar geleden
    Het is nog maar veertien dagen geleden dat houthakkers Mpoku en Carcela , alle twee spelers bijna de benen over trappen. En nu zitten ze te janken omdat een speler hun dierbare supporters provoceert. Dat laten we niet gebeuren zegt Preudhomme. De man die bij elke wedstrijd de scheids zit te provoceren en bekritiseren.
  • Eddy Vervaet

    4 jaar geleden
    Die baard,zou dat kunstgras zijn?
  • Luc De Zaeytydt

    4 jaar geleden
    Mijn kasten van Ikea zijn na vele jaren nog in prima staat, niettegenstaande ze dagelijks gebruikt worden ...
  • Pat Ver

    4 jaar geleden
    Haal zo’n mensen weg van Belgische velden. Ze maken kapot, waar anderen jaren aan bouwen! En topclubs willen die ook niet. Groot gebrek aan discipline en professionaliteit!
  • andre van de wege

    4 jaar geleden
    de beenhouwers van standard mogen ook niet onderschat worden. en ze kunnen niet tegen hun verlies, antwerp verdiende winnaar