Daisy Ridley speelt Rey in ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’.
Volledig scherm
Daisy Ridley speelt Rey in ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’. © AP

Na rotslechte kritiek in Amerikaanse pers: dit vinden onze BV’s van laatste ‘Star Wars’-film

Film‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ mag dan wel de langverwachte slotfilm zijn van de intergalactische saga, critici zijn absoluut niet te spreken over de prent. “Een ronduit slechte film met een vreselijk einde”, oordeelt zakenblad Forbes zelfs. Ook bij bekende Vlaamse fans klinkt hier en daar kritiek.

32 reacties

  • Pat Tms

    4 jaar geleden
    Disney koopt alles op. Er moet dus geld in het laatje komen. Marketing is gewoon top bij die mensen. Zo maken ze Marvel-films de ene na de andere met hetzelfde resultaat. Dikke box-office maar weinig inhoud. Dollars, daar draait het om. Ik ben hem wel gaan zien omdat je het einde van het verhaal wel moet weten als "fan".
  • Frank Boom

    4 jaar geleden
    Als er slechte kritiek is op een film , zeker gaan kijken . Ben er geweest . Fantastische film met een waardig einde van deze saga . Deze krant noemde de eerste Star Wars een B film . Dan weet je genoeg zeker .
  • Tim Van Acker

    4 jaar geleden
    Ik ben vorige week gaan kijken, ik vond het een goeie film maar hier en daar toch wat teleurgesteld, gaten in het verhaal, einde dat tegenviel enz.
  • Kevin Zwanenpoel

    4 jaar geleden
    De Disney Star Wars films hebben inderdaad niets te maken met de eerste zes films. Hopelijk worden ze snel vergeten.
  • Toran Korshnah

    4 jaar geleden
    Uiteraard is men heden voorzichtig. Voor het minste dat men iets scherper uit de hoek komt, wordt men afgemaakt. Ik ga deze film gaan bekijken.