EPA
Volledig scherm
© EPA

Greta Thunberg na vierenhalve maand terug op post aan het Zweedse parlement

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg stond vandaag weer op post voor haar wekelijkse protestactie voor het parlement in de Zweedse hoofdstad Stockholm, nadat ze vierenhalve maand in het buitenland was geweest. 

9 reacties

  • Patrick De Sutter

    4 jaar geleden
    Heb nog niet één voorstel van haar gehoord hoe het nu wel moet. Telkens alleen maar janken hoe het niet moet. Ze heeft nog steeds niet door dat ze gebruikt wordt voor politieke doeleinden.
  • schevernels diana

    4 jaar geleden
    Raf Peeters ik deel deze mening met U groot gelijk!!
  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Geen aandacht aan besteden dan kruipt ze wel terug in haar schelpje. Dat haar ouders hun kind zo misbruiken dat gaat er bij mij niet in of ruiken ze geld.
  • Patrick Mechels

    4 jaar geleden
    In plaats van moord en brand te schreeuwen zou ze beter richting Sydney trekken. Als ze zich echt wil nuttig maken kan ze elders de brandweer ondersteunen in de strijd tegen de bosbranden. Daar doet ze echt rechtstreeks iets aan de opwarming van het klimaat. Daar krijgt ze de kans om de koe bij de hoorns te vatten.
  • Kristel De Ridder

    4 jaar geleden
    Zou ze eens ni beter met eigen voorstellen afkomen? Dat meisje begint mijn keel uit te hangen. persoon van t jaar? Ik denk dat andere mensen dit meer zouden verdienen dan zij!