BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vincent Kompany drukt nogmaals geloof in ‘het project’ uit: “Als het nu even pijn doet, dan doet het maar pijn”

AnderlechtHij sprak. Vincent Kompany gaf na de zege tegen RC Genk een interview bij Play Sports. De speler-manager van Anderlecht drukte nogmaals zijn geloof in ‘het project’ uit. “Als het nu even pijn doet, dan doet het maar pijn.”

43 reacties

  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Wij leven niet in het verleden, Frankie Albert Goethals, maar in het heden. En prijs jullie zeer gelukkig dat 'titels' niet kunnen wenen van schaamte want dan zouden er wel een twintigtal tussen zitten die tranen tekort zouden komen.
  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Men praat maar steeds over het project van Kompany , maar het heeft alles niks met een project te maken . Eerder met de goede spelers te hebben met fysieke kracht en technisch onderlegd .
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Vroeg of laat wordt iedere ploeg in België geconfronteerd met een mindere periode. Je moet ieder seizoen aan een nieuwe ploeg bouwen en dat verloopt niet iedere keer succesvol. De tijden van Europese successen komen nooit meer terug, we moeten aanvaarden dat we een opleidingscompetitie zijn geworden. Jonge talenten aantrekken, ontwikkelen en doorverkopen is onze toekomst. In dat opzicht is Kompany een ideale leermeester, hij heeft alles meegemaakt.
  • Raoul Rouma

    4 jaar geleden
    Indien ze winnen hoor je Kompany, alsof hij God de Vader het spelletje uitgevonden heeft. Die man zweeft en staat goed met zichzelf, indien ik Vercauteren was moest die speler(soms) halve trainer(bij winst) en manager (?) zwijgen en kiezen wat mijnheer echt wil doen. Ik pikte dit niet.
  • Jan Van Rompaey

    4 jaar geleden
    Hij zweeft weeral.