Michael Schumacher en zijn vrouw Corinna Schumacher in 2001.
Volledig scherm
Michael Schumacher en zijn vrouw Corinna Schumacher in 2001. © AP

Vrouw van Michael Schumacher geeft beetje hoop

Corinna Schumacher heeft op eerste kerstdag een boodschap van hoop gegeven. De echtgenote van zevenvoudig wereldkampioen in de Formule 1 Michael Schumacher reageerde op de boodschap van de fanclub van haar beroemde man om een nieuwe Facebookpagina te lanceren.

10 reacties

  • Danny Peeters

    4 jaar geleden
    Het is zoals lezer Erwin Willems het geschreven: ze maakt er een spelletje van. Ofwel zeg je totaal niets ofwel speel je open kaart. Maar elke keer laat ze een ballonetje op om dan weer voor een poosje te zwijgen. Ik vermoed dat “ping ping” er mee gemoeid is. Moesten de fans echt weten hoe Schumacher er aan toe is, zou het kunnen dat vele afhaken, dus bijgevolg minder inkomsten.
  • jaak baens

    4 jaar geleden
    Toen hij gezond was konden de ze fans niet missen nu mag de club niks weten omdat madam dat niet wil,onmiddellijk de hele fanclub opschorten zolang zij zich zo opstelt fan ben je in lief en leed
  • David Pardo

    4 jaar geleden
    Respect voor hun beslissing ' dat is hun recht
  • Erwin Willems

    4 jaar geleden
    Ze is altijd ultra terughoudend met elke info, wat haar goed recht is, maar ik zou zeggen ga dan nu niet beginnen met een soort raadseltje. Dit roept alleen vragen op en richt aandacht weer op Schumacher, iets dat ze juist al die jaren heeft afgeschermd. Ik zeg, wees open en duidelijk of houd het helemaal in de privésfeer
  • Lucynda van der Does

    4 jaar geleden
    Het gaat ons niks aan. Ik wens hem het beste, ik hoop dat hij vooruit gaat en dat het beter gaat. Meer word niet van ons verwacht.