Een Filipijnse krokodil (archieffoto)
Volledig scherm
Een Filipijnse krokodil (archieffoto) © wikipedia

Krokodil bijt verzorgster in dierentuin Zürich

Een krokodil heeft maandagavond in de dierentuin van Zürich een verzorgster gebeten. De vrouw raakte gewond, onderging een operatie en is buiten gevaar. De volwassen krokodil is met een vuurwapen om het leven gebracht.

8 reacties

  • Sven Bonne

    4 jaar geleden
    Ben eens benieuwd hoeveel mensen hier die hun hand willen opofferen voor deze krokodil, zodat het beest mocht blijven leven. Als ik word aangevallen door een kroko zou ik ook dankbaar zijn dat ze me daarvan redden
  • ibrahim El oueryaghely

    4 jaar geleden
    @ Levi Raes Niet echt een reden om niet naar een zoo te gaan -_-. Ben helemaal eens met de reacties. De schuld ligt volledig bij de verzorgster, ook al wilt de zoo haar beschermen. Het dier is met uitsterven bedreigd geen reden om het zomaar af te knallen ze hadden eerst moeten proberen om het dier te laten slapen en dan pas neerschieten.
  • isabelle de crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom De dieren wereld is steeds in beweging, sommige sterven uit en plots duikt er weer een exemplaar op. Of worden onbekende soorten ontdekt. Ja het beest zou honger gehad hebben. Een verdovingspijl is niet altijd snel geregeld en werkt ook niet altijd even snel.
  • ANN LIMBOS

    4 jaar geleden
    Menselijke fout, maar het bijna uitgestorven dier moet dood.
  • Kurt Van de Weyer

    4 jaar geleden
    Verdovingspijl was weer geen optie zeker, mensdom! Een krokodil volgt haar instinct, heeft de verzorgster ook haar instinct gevolgd? Weer een exemplaar minder van deze bedreigde diersoort.