Byteflies
Volledig scherm
© Byteflies

Minister Crevits pompt 4 miljoen in pleister die mensen met epilepsie kan helpen

Het Vlaamse bedrijf Byteflies ontwikkelt een pleister die epilepsiepatiënten achter hun oor kunnen dragen zodat ze ook thuis gevolgd kunnen worden en sneller de juiste behandeling krijgen. Het is een van de vier projecten voor geïndividualiseerde zorgverlening waar Vlaams minister van Innovatie Hilde Crevits (CD&V) in totaal 16 miljoen euro in pompt.

4 reacties

  • Antoon Soetens

    4 jaar geleden
    Men moet de oorzaak van epilepsie behandelen en die is gekend: disorder van de bio computers en het centraal zenuwstelsel. De behandeling is uitwendig op de huid en op specifieke plaatsen en met een natuurlijk product: gevolg een gepersonalizeerde behandeling zonder neveneffecten, werd door mij reeds 12 jaar bewezen.
  • Sabine verdonck

    4 jaar geleden
    Als ze na herkenning en aanvraag patenten geen graaireactie (nu steun krijgen, daarna doorrekenen) krijgen zoals Novartis.
  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Ministers (?) van “lopende” zaken kunnen blijkbaar blijven geld rondstrooien ondanks tekorten ! Ze maken van alle zaken lopende zaken zodat ze probleemloos in de pot kunnen blijven graaien !
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Sinterklaas Crevits is er weer . In elke functie die ze tot nog toe heeft gehad, speelt ze via de media Sinterklaas met geld. Op het einde is het geld op en de puinhoop blijft achter . Mooi.