Coely, Insecure
Volledig scherm
Coely, Insecure © RV

Coely kampte jarenlang met depressie: “Ik heb dieper dan diep gezeten”

ShowbizzRapster Coely heeft jarenlang geworsteld met een depressie. Dat maakte ze zelf bekend in een lange Facebookpost. Daarin blikt ze terug op het afgelopen decennium: “Ik was mezelf helemaal kwijt”, klinkt het.

3 reacties

  • Karel van Velzeke

    4 jaar geleden
    dat zelfs deze prachtmeid met een depressie kampte zegt genoeg hoe het met onze jeugd gesteld is, doe het wat kalmer aan vrienden,alles op zijn tijd,bedankt voor uw getuigenis Coely ik ben er zeker van dat velen er steun zullen in vinden .
  • Jack Hoeben

    4 jaar geleden
    Klein jonk,de rest komt nog als je groot bent en besef krijgt hoe de wereld er echt aan toe gaat!Voor mij mag het vlug afgelopen zijn.Een terugkeer ooit mag men voor zich houden!
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    4 jaar geleden
    Het spijt me, maar in dit artikel lees ik niets dat wijst op een depressie. Het lijkt me eerder een moeilijke periode doormaken waar je uit geraakt met hulp van vrienden en familie. Een depressie gaat veel dieper, en daar geraak je alleen maar uit met de tijd, als je je die luxe kan veroorloven, of met professionele hulp en medicatie. Ik spreek als ervaringsdeskundige.