© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Palfit Paal haalt verschillende podiumplaatsen in Westhoektornooi

Op zaterdag 4 januari namen de meisjes toestelturnen van turnkring Palfit Paal deel aan de toestelwedstrijd in Vlamertinge. De meisjes van Palfit nemen steeds deel aan deze wedstrijd om zo een mooie voorbereiding op hun officiële wedstrijdseizoen te hebben.

Karen Vanschoren

Als eerste in de vroege ochtend was het de beurt aan Lena Rabijns en Lenthe Van Broekhoven in de categorie C11, samen met Luna Buvens, Liara Muñoz, Sem Dirkx, Lynn Vanderhoydonck en Maud Aarts in de categorie C12 en Lena Claes en Kato Laeveren in de categorie C13.

Elk van deze meisjes heeft haar uiterste best gedaan en bij de prijsuitreiking werd duidelijk dat het harde werk niet voor niets geweest is! Lenthe wist een 3e plaats te bemachtigen aan barre, een 2e aan balk en een 11e aan vloer. Lena Rabijns behaalde een 4e plaats aan barre, een 3e aan balk en een 9e aan vloer.

Voor de meisjes in de categorie C12 werd het eveneens een prachtige wedstrijd, met de daarbij horende mooie resultaten. Aan barre behaalden zij volgende plaatsen: Luna 2e, Liara 3e, Sem 4e, Lynn 9e en Maud 10e. Aan balk wisten zij ook weer in de top 10 te verschijnen met enkele meisjes en werden volgende resultaten genoteerd: Lynn 4e, Luna 8e, Sem 9e, Maud 13e en Liara 20e. Aan vloer hebben ze wat punten laten liggen, maar ook daar kunnen we nog van mooie resultaten spreken: Luna 9e, Lynn 17e, Sem 20e, Liara 20e, Maud 22e.

Ook Kato en Lena Claes wisten knappe resultaten te behalen. Aan barre werd Kato 7e en Lena 8e, aan balk werd Kato 4e en Lena 13e en aan vloer werd Kato 5e en Lena 14e.

In de namiddag was het aan Fran Reynders en Evy Meulders. Evy kwam in actie in de categorie B12 en behaalde hierbij de 17e plaats aan barre, 23e aan balk en 23e aan vloer. Fran turnde in de categorie C14 en behaalde een mooie 12e plaats aan barre, een 8e aan balk en een 9e aan vloer.

Als laatste kwamen dan nog Riene Camps (B13), Noë Canale (B14-15), Irene Sneyers (B16+), Gite Lucas (C16) en Isana Schepers (C16) aan bod. Last but not least, want ook deze meisjes gingen met schitterende resultaten naar huis. Bijna elk podium in deze laatste categorieën werd door de meisjes van Palfit ingepalmd.

Riene werd 3e aan barre, 3e aan balk en 2e aan vloer. Noë behaalde goud aan barre, de 3e plaats aan balk en eveneens de 3e plaats aan vloer. Irene had wat pech aan balk, maar wist desondanks nog een 8e plaats aan dit toestel te behalen en een knappe 5e plaats aan barre en zelfs een 4e plaats aan vloer. Ook Gite en Isana wisten nog enkele mooie plaatsen te behalen. Gite behaalde goud aan barre en vloer en werd 4e aan balk. Isana wist een mooie 5e plaats te behalen aan vloer en een 6e plaats aan barre en balk.

Al deze meisjes hebben het beste van zichzelf gegeven en zijn klaar voor de start van het officiële wedstrijdseizoen!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer