Fabrizio Tzinaridis en zijn nieuwe liefde Lotte.
Volledig scherm
PREMIUM
Fabrizio Tzinaridis en zijn nieuwe liefde Lotte. © Kristof Ghyselinck

Het eerste dubbelgesprek van Fabrizio en zijn Lotte: “Mensen spelen zieke spelletjes om ons uit elkaar te krijgen”

Showbizz“Ik ben mezelf maandenlang verloren in het nachtleven”, zegt Fabrizio Tzinaridis (27) over de woelige tweede helft van 2019. Met zijn nieuwe lief Lotte (20) aan zijn zijde vindt hij zichzelf eindelijk terug. Toch is er veel en soms erg bitse commentaar op hun prille relatie. “Onbegrijpelijk dat zoveel mensen zieke spelletjes spelen om ons uit elkaar te krijgen”, zegt Lotte aan Dag Allemaal.

6 reacties

  • Joyce Noppe

    4 jaar geleden
    Ja echt ik vind dat dus ook he.. laat dat koppel gerust.. dat iedereen hem eens moeit in zijn eigen relatie of leven.. Ik snap dat echt niet he.. de jaloezie van tegenwoordig is echt ver gekomen hoor.. fabrizio en Lotte veel succes samen
  • Kelly Stroobants

    4 jaar geleden
    Filip het is die dochter dat zelf de keuze maakt om met die persoon thuis te komen en zelf te ondervinden in de tijd dat ze samen zijn wat wel of niet goed is in die relatie. Iedereen heeft partners gehad en iedereen moet ondervinden . Het is nu omdat er bekende in het spel zijn dat wij moeten oordelen . Ik denk het niet! Laat ze hun gang gaan .
  • Filip Schandevyl

    4 jaar geleden
    Het moet je dochter maar zijn dat met zo iemand thuis komt!!
  • No�l Dierickx

    4 jaar geleden
    Ze zal wel een tijdje bij hem blijven: vooraleer je zo een prentenboek uitgelezen hebt...
  • Chantal Claes

    4 jaar geleden
    Zolang hij er geen gore s.x taal uitslaat waarbij hij zo platvloers overkomt, vind ik die man best ok. Alle geluk samen.