Fran Drescher vindt het helemaal prima om single te zijn en de reden daarvoor is dat ze een vaste 'friend with benefits' in haar telefoon heeft staan. Ideaal, meent 'The Nanny', die veel werkt en reist en zodoende dus geen tijd heeft voor een vaste relatie. Dit meldt Page Six.
Volledig scherm
Fran Drescher vindt het helemaal prima om single te zijn en de reden daarvoor is dat ze een vaste 'friend with benefits' in haar telefoon heeft staan. Ideaal, meent 'The Nanny', die veel werkt en reist en zodoende dus geen tijd heeft voor een vaste relatie. Dit meldt Page Six. © EPA

Fran ‘The Nanny’ Drescher verkiest ‘friend with benefits’ boven vaste relatie

CelebritiesDat Fran Drescher (62) alleen door het leven gaat, vindt ze eigenlijk geen enkel probleem. De ‘The Nanny’-actrice heeft genoeg aan haar ex-man én haar ‘friend with benefits’. Dat vertelt ze aan Page Six. 

2 reacties

  • Robert DE REU

    4 jaar geleden
    Groot gelijk heeft ze, geen miserie met echtscheidingen , geld enz..., en Beste Norbert ik vindt haar stem juist sexy, ja smaken verschillen he maar best ook.
  • Norbert Bauwens

    4 jaar geleden
    Moedige man die de stem van Fran een hele dag ka aanhoren en zeker bij het wakker worden zou ik dat afgrijselijk vinden.