Simona Halep viert de overwinning op Elise Mertens in de vierde ronde van het Australian Open (27/01/2020).
Volledig scherm
Simona Halep viert de overwinning op Elise Mertens in de vierde ronde van het Australian Open (27/01/2020). © AP

Halep haalt alles terug, Mertens kraakt in achtste finale Australian Open: “Tevreden met mijn niveau”

Australian OpenHet niveau was top, de tegenstandster jammer genoeg ook. Elise Mertens (WTA 17) zag haar Australian Open vannacht met 4-6, 4-6 eindigen in de achtste finale door toedoen van een supersecure Simona Halep (WTA 3). “Het niveau was goed, het is altijd jammer als je een topspeelster in vorm tegenkomt.”

5 reacties

  • Moonen Nathalie

    4 jaar geleden
    Succes Elise in de kwartfinale dubbel en Joran in de mix dubbel kwartfinale.
  • Danny De Ruelle

    4 jaar geleden
    laat ze morgen eens spelen tegen Kim Clijsters, dan zal ze zien wat ze werkelijk nog te kort komt. en het zal niet haar technische of fysische bagage zijn maar wel de winnaarsmentaliteit van de grote kampioenen.
  • jean petermans

    4 jaar geleden
    Eerste service die niet draait en veel te veel fouten vooral op de cruciale punten, maar ja ze staat ook niet in de top 10, dus een kwartfinale bereiken is te hoog gegrepen voor haar.
  • Peter Berg

    4 jaar geleden
    Weer typisch Elise. Haar shots waren fenomenaal (top 5 waard) maar die karrenvracht aan unforced errors (vaak zelfs zonder onder druk te staan) hebben haar genekt. Neem de 3 games in de tweede set toen ze 3-0 achter stond....ongelooflijk tennis...en dan weer onnodige foutenlast... Mist net dat tikkeltje Justine Henin....
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    terug met de voetjes op de grond