Hooverphonic
Volledig scherm
Hooverphonic © Zeb Daemen

België in eerste halve finale van het Songfestival, en de concurrentie is straf

SongfestivalVandaag vond in Rotterdam de loting voor de halve finales van het Eurovisiesongfestival plaats. Hooverphonic zal voor ons land deelnemen tijdens de eerste halve finale. Het zal spannend worden, want de concurrentie is moordend. 

6 reacties

  • Frans Van Hoyweghen

    3 jaar geleden
    Het is niet omdat je wereldwijd al op grote podia gestaan hebt veel punten gaat halen , zie Cliff Richard.
  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    Wanneer Hooverphonic een catchy top nummer brengt met een nummer dat gegroeid is uit Looking for stars dan kunnen ze zeker scoren want Hooverphonic is zowaar de eerste Belgische kandidaat die wereldwijd al op grote podia gestaan heeft en wereldbekend is. Sowieso moeten ze een goeie oorworm in hun nummer hebben zoals bij Looking for stars en dan schat ik hun kansen goed in. Het is immers al jaren geleden dat er nog een nummer op het songfestival is geweest dat je na één keer horen niet losliet.
  • wim CLAES

    4 jaar geleden
    Na het vertrek van Geike dacht ik over and out met Hooverphonic maar na de zoveelste vervangster zitten het weer snor; Luka Cruysberghs is zoals haar voorgangsters top.Als we nu niet winnen , of bij de eerste 3 zitten kunnen we beter stoppen.
  • lu marissen

    4 jaar geleden
    De concurrentie is niet straf maar Belgie zo zwak
  • Ronny Cockuyt

    4 jaar geleden
    Is dat nog muziek,veel gebrul,veel vuur en zoveel mogelijk bloot,die gasten van tegenwoordig hoor je achterna bijna niet meer,na een maand of 6 weet niemand niet meer wie ze zijn, Als je dat terug gaat naar de tijd van Abba,johny logan en nog veel anderen,komen die nu nog allemaal niet aan hun enkels,ik sta daar echt verstomd van hoe dat nog zoveel volk trekt