Direct naar artikelinhoud
Muziek

Koen Wauters zoekt een waardige vervanger voor Kris

Clouseau.

Clouseau is dit jaar genomineerd voor twee Radio 2 Zomerhits. De uitreiking daarvan gaat door op 21 augustus in Blankenberge. Een probleem voor Kris Wauters die op dat moment voor de Olympische Spelen in Rio zit. Voor de gelegenheid gaat Clouseau dan ook op zoek naar een waardige vervanger.

Samen met hun band Clouseau maken Koen en Kris Wauters dit jaar kans op twee Radio 2 Zomerhits: die voor Beste Groep en die voor Beste Nederlandstalige lied met het nummer Zin om te bewegen. Omdat Kris echter niet present is om eventuele gewonnen awards in ontvangst te nemen, gaat Clouseau samen met één-programma 1000 zonnen op zoek naar een muzikant die hem tijdelijk kan vervangen. Man of vrouw, dat maakt niet uit, als er maar gezongen en gitaar gespeeld kan worden. De uiteindelijke winnaar mag op 21 augustus immers ook samen met Koen en de rest van de band optreden tijdens tijdens het grote Zomerhit-concert in Blankenberge.

Wie zich graag kandidaat stelt voor de felbegeerde job hoeft enkel een filmpje van zichzelf te uploaden op de website een.be/clouseau terwijl hij (of zij) een nummer van Clouseau ten berde brengt.