De foto in kwestie.
Volledig scherm
De foto in kwestie. © Facebook

Meisje van school gestuurd vanwege taart in regenboogkleuren: “Directie denkt dat ze lesbisch is”

In de Verenigde Staten is ophef ontstaan rond de seksuele geaardheid van een vijftienjarig meisje. De ouders van Kayla Kenney beweren dat hun dochter van een christelijke school gestuurd werd omdat ze poseerde naast een verjaardagstaart in de regenboogkleuren. Daarbij droeg ze ook nog een regenboogtrui. “De directie denkt blijkbaar dat Kayla lesbisch is, maar dat is helemaal niet zo”, klinkt het bij ABC News. Het gezin stapt nu naar de rechter om hun gelijk te halen. Volgens de school was er echter meer aan de hand dan enkel die ene foto.

6 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Ik zou zo'n school gewoon mijden. Die boeren achteruit in plaats van vooruit.
  • Serge Surmont

    4 jaar geleden
    Hahaha wat een gedoe... Religie... wordt geinterpreteerd op duizend en een manieren...
  • Gunter Verleyen

    4 jaar geleden
    En toen verscheen er een regenboog boven de school, als teken van "The Lord, halleluja"
  • Jean-Pierre Vercruysse

    4 jaar geleden
    Onvoorstelbaar. Dat meisje heeft gewoon de kleuren gebruikt om dit aantrekkelijk te maken! Dat gebeurd nog om bepaalde zaken mooi te maken! Daarom is ze niet lesbisch!!! De directie zou moeten gestraft worden voor deze houding!
  • Vladimir De Leeuw

    4 jaar geleden
    De school respecteerde dus wel de privacy door niet in te gaan op het spijbelen en het vapen, dat door de ouders blijkbaar kan en mag. Ik kan mij dus voorstellen wat een opvoeding dit kind gehad heeft, en waarom ze dan wèl van school gestuurd is.