Tones and I, bekend van de hit 'Dance Monkey'.
Volledig scherm
Tones and I, bekend van de hit 'Dance Monkey'. © RV

Ook Liam Gallagher en Tones and I deze zomer op Rock Werchter

FesitvalsDe line-up van het Belgische festival Rock Werchter krijgt steeds meer vorm. Vrijdag werden weer een aantal namen aan het affiche toegevoegd. Onder anderen Liam Gallagher, Tones and I en Kacey Musgraves zijn komende zomer van de partij.

0 reacties

  1. Afgelaste 100% RETRO Festival houdt gedupeerden nog een jaar langer aan het lijntje: "We hadden ook de boeken kunnen neerleggen"
    Festival
    20

    Afgelaste 100% RETRO Festival houdt gedupeer­den nog een jaar langer aan het lijntje: "We hadden ook de boeken kunnen neerleggen"

    Wie een ticket kocht voor het 100% Retro Festival in Bobbejaanland, dat vorig jaar op het allerlaatste moment werd geannuleerd, krijgt z’n geld terug. Dat belooft organisator Hugo Foets: “Maar wel pas volgend jaar.” De afgelasting zette heel wat kwaad bloed bij de fans van onder meer Laura Lynn en Soulsister. In eerste instantie werd het festival verplaatst naar deze zomer, maar al snel werd duidelijk dat ook deze editie er niet komt. Als goedmakertje worden de gedupeerden nu uitgenodigd op een barbecue.
  2. Zo kan het dus ook: jonge garde verdient geld aan Pukkelpop door bagage van festivalgangers te dragen

    Zo kan het dus ook: jonge garde verdient geld aan Pukkelpop door bagage van festival­gan­gers te dragen

    Net van de trein gestapt, of gedropt aan de Kiss & Ride. Met die veel te grote tent, ettelijke liters Cara-pils en blikken ravioli. Slechts één etappe verwijderd van het festivalterrein, maar wat voor eentje. Eerst moeten de bezoekers van Pukkelpop nog te voet de Kempische Steenweg afwandelen, om zo hun spullen op het campingterrein te droppen. Voor heel wat feestbeesten een té grote opdracht, en dat is ook de plaatselijke jeugd niet ontgaan. Zij bieden zich aan als bagagedragers, en kunnen zo hun eigen bankrekening spijzen.