Matteo Salvini, de leider van de uiterst rechtse Lega.
Volledig scherm
Matteo Salvini, de leider van de uiterst rechtse Lega. © Photo News

Opnieuw gerechtelijk onderzoek tegen Matteo Salvini wegens zijn vluchtelingenbeleid

Er hangt Matteo Salvini, de voormalige minister van Binnenlandse Zaken van Italië, opnieuw een proces boven het hoofd in verband met zijn blokkade van reddingsschepen met migranten. Hij is gedagvaard wegens zijn optreden tegen het reddingsschip Open Arms, schreef de leider van de rechtse partij Lega vandaag op Twitter.

15 reacties

  • julien de meulder

    4 jaar geleden
    steun AUB die ngo niet meer ze brengen alleen miserie hier. steun de mensen in hun land maar niet op de kap van de werkende mensen hier. Europa geraakt vol en kunnen dit niet aan . gebrek aan alles scholen hospitalen woonsten en personeel dat bekwaam is en zeker financieel
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Doe liever eens gerechtelijk onderzoek naar de mensenhandel van de NGO's en hoe Europa hieraan meewerkt.
  • Toon Schouteden

    4 jaar geleden
    In mijn ogen is hij de enige politicus met lef. De problemen van de migranten moeten bij de bron worden aangepakt i.p.v. aan gevolgbestrijding te doen. Maar omdat de westerse landen héél véél geld binnenrijven bij die "bronnen" (wapens, munitie, grondstoffen, e.d.) wordt er niets aan gedaan. Hypocrisie ten top!
  • Jozef Hendrickx

    4 jaar geleden
    Het gouvernement des juges wordt heeeeel populair in de EU , al wie het niet eens is met het opengrenzen beleid van de EU (Merkel) wordt door de zgn onafhankelijke rechterlijke macht vervolgd .
  • Spike Björk

    4 jaar geleden
    Overal probeert links, rechts de kop in te drukken. Maar door migratie massaal toe te laten zal links overal van de kaart geveegd worden.