Jan De Meuleneir/Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir/Photo News

Verschueren maakt balans op van (zijn) transferperiode: "Nieuwe CEO zal beslissen wat er zal gebeuren, maar onze relatie is goed"

Jupiler Pro LeagueDe transferperiode van januari was een cruciale test voor Michael Verschueren en zijn toekomst bij Anderlecht. De sportief directeur maakte bij Proximus de balans op.

8 reacties

  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Ofwel is die man vol van zichzelf of gelooft hij zijn eigen leugens. Als ze PO 1 niet halen gaan we eens zien hoe tevreden zijn supporters zijn over zijne fantastische transferpolitiek.
  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Of je het nu leuk vindt of niet maar vlap en zjul zijn goed bezig! Jullie zagen altijd over die spelers maar lokonga speelt al weken onder het niveau van die 2 en daar zeggen jullie niks over! De 2 verdedigers waren zeker welkom en murillo heeft al bewezen goed te zijn! Die 2 huur aanvallers zijn een slechtere keuze. Ik had die niet gehuurd en gewoon een deftige spits gekocht in de zomer en die een deftige voorbereiding laten doen
  • Erwin Lauwens

    4 jaar geleden
    Ongelooflijk: die man kan beter in de politiek gaan. 10 spelers buiten gekieperd waarvan er 7 terug staan in juli, 2 gratis weggegeven zijn en 1 verkocht is. Een succes: 4 spelers binnengehaald waarvan eind juni 2 overblijven. Netto rendement: 1 speler minder met een schuldenberg van 27 miljoen.
  • emiel Clarijs

    4 jaar geleden
    Begin maar aan de volgende transferperiode te werken, zowel Vlap als Žulj , halen niet het gewenste niveau als je Anderlecht terug wil brengen.
  • PHILIPPE Leemans

    4 jaar geleden
    speelt manager zoals Monopolie