De politie kwam massaal ter plaatse, er werden in totaal 48 hooligans aangehouden. Intussen werden ze vrijgelaten.
Volledig scherm
De politie kwam massaal ter plaatse, er werden in totaal 48 hooligans aangehouden. Intussen werden ze vrijgelaten. © Marc De Roeck

Alle 48 hooligans die na Club-Antwerp opgepakt werden, krijgen stadionverbod

Belgisch voetbalDe 48 hooligans die zondagavond in Wommelgem opgepakt werden tijdens een vermoedelijk geplande knokpartij tussen supporters van Antwerp en Club Brugge, zijn in de loop van de nacht vrijgelaten. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. De voetbalmagistraat heeft hen wel alvast een stadionverbod van 14 dagen opgelegd en er volgt nog verder onderzoek om na te gaan welke betrokkenen eventueel strafrechtelijke feiten pleegden.

10 reacties

  • frank veus

    4 jaar geleden
    1- Verplicht met gezicht op alles wat openbaar is zodat iedereen weet wie ze zijn . 2 - 10 jaar stadion verbod en bij elke wedstrijd van hun ploeg zich melden bij de politie en opsluiting van 8 uur + alle kosten zelf dragen van politie en cel . 3- Een boete geven van 25.000 euro . Het zal schoon zijn als het ooit Beneliga wordt , heb je elke week dit soort taferelen .
  • guido verlinden

    4 jaar geleden
    Veertien dagen een verbod,,,,,een grapje ja (ongelofelijk)
  • Tom Der Kinderen

    4 jaar geleden
    Er moet gevochten worden in het midden op het grasveld voor de match begint, pas als er nog 1 zijde recht staat mag er gestopt worden. Alle medische kosten zijn voor henzelf en er kunnen gn klachten worden ingediend , zelfs niet bij een overlijden. In 1 jaar is deze problematiek opgelost en de eeuwige vraag waarmee het begint nml wie is de sterkste is dan beantwoord.
  • Eddy Vervaet

    4 jaar geleden
    Als ik het goed begrijp is dat 2 wedstrijdjes dat die “mannen” het stadion niet binnen mogen.Daar liggen ze gegarandeerd wakker van.Altijd al iets geweest met dat marginaal gespuis van Antwerp en Club Brugge,en dit al sinds de jaren 80!Het aard van het beestje zeker...
  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Stadion verbod is een begin, en laat ze de onkosten betalen voor de opgetrommelde politie agenten. Raak dat gespuis in hun geldbeugel, daar doet het het meeste pijn.