Christel Domen
Volledig scherm
Christel Domen © Dieter Bacquaert

‘Lili & Marleen’-actrice Christel Domen werkt nu als stewardess op de Thalys: “De reisziekte neem ik erbij”

ShowbizzDe dag na valentijn wordt Christel Domen 57, maar aan zaken als haar pensioen denkt ze nog lang niet. De komende weken staat ze nog eens op de planken in het theaterstuk ‘Harrie let op de kleintjes’. Omdat ze van acteren alleen niet meer kan leven, werkt ze sinds kort ook als stewardess op de Thalys, vertelt ze in Story.

16 reacties

  • stephen Lamon

    4 jaar geleden
    Goeie actrice! Zou wel wijs vinden op een trein met haar ales stewardess
  • Frans Van Hoyweghen

    4 jaar geleden
    Enkele maanden terug sprak ze zeker anders over gewone job als arbeidster.
  • Marleen Vanbrabant

    4 jaar geleden
    En weten jullie hoelang ze gewacht heeft om eindelijk deze beslissing te nemen? Zoek maar eens in het archief. Ze wou niks anders doen eerst. Eindelijk dus wel.
  • Hubert Collaer

    4 jaar geleden
    Peter Janssens er zijn naast DPG media nog andere zenders en theatergezelschappen die haar konden engageren maar die doen(deden) het ook niet. Wat heeft dit te maken met de VRT uithollen?bij deze zenders denken ze dat ze alle wijsheid in pacht hebben en sluiten ze een groot deel van de luisteraars uit,schlagers mogen niet gespeeld worden want niet interessant,kom op zeg.Weg met VRT.
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Moet toch niemand verwonderen dat DPG media hun mensen zo behandelt, DPG media staat voor hardcore kapitalisme, daarom dat ze geen staatszender naast hun willen en de VRT verder willen uithollen.