Christel Domen
Volledig scherm
PREMIUM
Christel Domen © Dieter Bacquaert

‘Lili & Marleen’-actrice Christel Domen: “Na 35 jaar te horen krijgen dat je geen actrice meer mag zijn, is vreselijk”

ShowbizzDe dag na valentijn wordt Christel Domen 57, maar aan zaken als haar pensioen denkt ze nog lang niet. De komende weken staat ze nog eens op de planken in het theaterstuk ‘Harrie let op de kleintjes’. Omdat ze van acteren alleen niet meer kan leven, werkt ze sinds kort ook als stewardess op de Thalys.

17 reacties

  • Erik Moens

    4 jaar geleden
    Actrice bén je en dat moet niemand anders voor je bepalen. Keep rockin' Christel!
  • Ann Verschueren

    4 jaar geleden
    Een zeer goede actrice die nog veel jaren karaktervolle rollen kan spelen. In navolging van gevestigde waarden zoals een Dora Van der Groen, Ann Peetersen, en nog anderen, dat willen ze bij "cultuur" niet meer. Nu is het de vijf dochters van.. en ons kent ons kinderen van... Als ge maar een frank bakkes kunt opzetten in liefst dialect, dan ben je al een nieuwe BV. Jambon heeft gelijk dat hij daar op bespaart.
  • Patrick Mechels

    4 jaar geleden
    Ze zoeken overal iemand van 21-23 jaar met 30 jaar werkervaring ervaring.
  • Eddy Serneels

    4 jaar geleden
    Inderdaad het zijn altijd dezelfde BV's die terugkomen op tv en ook in de media. Gewoon vriendjespolitiek. Geef andere mensen toch ook eens een kans! Waarom acteurs altijd maar vervangen in goed lopende en bestaande producties?
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Ze is 57 en 50+ers worden enorm op de arbeidsmarkt gediscrimineerd. Deze nu 70 jarige gepensioneerde heeft het destijds zelf ook aan de lijve ondervonden. Destijds stond er in bijna alle personeelsadvertenties vermeld "maximum leeftijd 35 jaar". Nu mag dit niet meer wegens "discriminatie op basis van leeftijd". Maar waar zou het vaak niet nog steeds stilzwijgend toegepast worden ? Zeer frustrerend is die ervaring.
  1. "Haar taak is vooral om lief en schattig te zijn": 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch staat samen met dochter op set
    Play
    Showbits
    24

    "Haar taak is vooral om lief en schattig te zijn": 'Familie'-ac­teur Jan Van den Bosch staat samen met dochter op set

    Dat acteren via DNA doorgegeven kan worden, wordt op nieuw bewezen in ‘Familie’. De schattige Finn wordt namelijk gespeeld door Sam Van den Bosch, in het echte leven de dochter van acteur Jan Van den Bosch (40). In de reeks is Finn is de dochter van diens partner Rudi (Werner De Smedt). Al van bij de eerste kennismaking met Rudi en Zjef werd duidelijk dat Finn een karaktervolle jongedame is en we hebben het nog lang het laatste niet gezien van haar. Reporter Jarne gaat in deze nieuwe Showbits in gesprek met de trotste papa Jan.
  2. Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondochter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?
    PREMIUM
    royalty

    Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondoch­ter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?

    Voor het eerst sinds de uitbraak van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een Britse royal Oekraïne bezocht. Hertogin Sophie (59), schoonzus van koning Charles, ontmoette er president Zelensky en stapt zo meer dan ooit naar voren als uithangbord van het Britse koningshuis. Al zorgde de echtgenote van prins Edward in het verleden voor een koninklijk schandaaltje. “Ze noemde de Queen ‘de ouwe’, en toch was Sophie haar favoriete schoondochter.” Een portret van Sophie, ‘de nieuwe Diana’.