Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Klimaatspijbelaars na lange afwezigheid opnieuw op straat

Na een lange afwezigheid trekken de klimaatspijbelaars van Youth for Climate (YFC) vrijdag opnieuw door de Brusselse straten. Met een mars van Brussel-Centraal naar Brussel-Zuid vragen ze aandacht voor de problematische toestand van de oceanen.

67 reacties

  • Gudo Courtois

    4 jaar geleden
    NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon Fenixx.news
  • Raoul Rouma

    4 jaar geleden
    En minister Ben Weyts gaat je er mee laten sollen? De wet is er, dus gebruik ze en bestraf die jongeren. Blaffen is soms voldoende maar in deze gevallen mag je gerust ook eens bijten.
  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Natuurlijk was het weer vrijdag. Mooi lang weekend voor de spijbelaars.
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Leerplicht is een bevoegdheid van de gemeenschappen. Wat zijn de Vlaamse wetten ivm spijbelen? Komen jongeren zoals Anuna De Wever, die veel sijpelen - en anderen aanzetten tot spijbelen - wel voor dat schooljaar slagen? Gaat de bevoegde overheid deze onwettige daden met de mantel der liefde bedekken en aldus twee maten en gewichten hanteren? Wat de waarde nog van een wet ⚖?
  • PETER PERMENTIER

    4 jaar geleden
    Wat weten deze gasten van economie financieel beheer, wat en hoe hun onderwijs betaald, juist van onze belastingen en het grootste gedeelte voor 70% van werkende, lager inkomens, gepensioneerden en sociaal zwakkeren, en YFC organisatie willen deze 70% nog op hogere kosten jagen, maar daar heeft het onderwijs voor 80% verantwoordelijkheid in, ze bekijken deze bros dagen nog steed's zeer leerzaam, dat moeten ze mij nu eens uitleggen..veel succes YFC CLAN.