Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson en Brad Pitt
Volledig scherm
Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson en Brad Pitt © rv

Deze films en acteurs verdienen volgens jou een Oscar

FilmVannacht worden in het Dolby Theatre in Los Angeles voor de 92ste keer de Oscars uitgereikt. Welke film was volgens jou de allerbeste van het jaar? En welke acteurs en actrices staken er bovenuit? Afgelopen weekend kon je je stem uitbrengen, hieronder vind je de resultaten!

7 reacties

  • Steven van Soom

    4 jaar geleden
    wel Marc, kan ik ook zeggen, Europese en Aziatische brol met karrenvrachten, wat is dat nu weer voor commentaar, elk land maakt goede en slechte films.en oh ja mijn beste films zijn van Hollywood zoals mother en under the skinn en Europees lilja for ever. en om er een punt van te maken, heb respect voor ieders voorkeur en als laatst, toevallig zijn twee van de genoemde Hollywood films heel hoog aangeschreven.ook door Europese en Aziatische filmmakers
  • Marc verschaeren

    4 jaar geleden
    Amerikaanse brol met karrenvrachten , kijk Europese films of Aziatische producten . De braaien wassing is voor 100% geslaagd , als er geen Engels ( Amerikaans ) gesproken word kan het geen goede film zijn ?. Spanje alleen al maakt meer en betere producten dan Hollywood . Het denkvermogen van de mens gaat ongelooflijk snel achteruit , schrikbarend ! .
  • Herwig Laenen

    4 jaar geleden
    Marriage Story is van begin tot einde erg goed en er wordt schitterend geacteerd. De eerste helft van 1917 is verbluffend maar daarna wordt het eerder een banale en weinig geloofwaardige film.
  • Joris Vanderaert

    4 jaar geleden
    Zoals de paar reacties al aangeven is het vooral een kwestie van persoonlijke smaak. Acteerprestaties e.d. zijn moeilijk neutraal te beoordelen. En emiel wouters, er is bitter weinig echt nodig in het leven, zelfs niet het toestel waarop jij je reactie schrijft. Gelukkig mogen we nog leven en genieten van dingen die misschien niet nodig zijn, maar die het leven nog meer de moeite waard maken.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Ware het niet beter dat ze al dit geld gaven aan die andere sterren in de wereld, die dagelijks sterven omdat wij een schoon filmpje zouden kunnen zien. Verban alle glitter eens en voor altijd van het scherm en uit de kranten. Wij hebben dit niet nodig. Die andere filmsterren (die dagelijks sterven) daar en tegen wel.
  1. Roel Vanderstukken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemaeker vertrok vond ik dat wel lastig”
    Play
    Showbits
    2

    Roel Vanderstuk­ken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemae­ker vertrok vond ik dat wel lastig”

    12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback maakte, is de acteur dan erg blij. “Met het ‘nieuwe gezin’ rond Benny, Samira en de kinderen hebben we wel getracht dezelfde warmte te kunnen weergeven”, vult hij aan.
  2. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    11

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.