Stormschade
Volledig scherm
PREMIUM
Stormschade © Mine Dalemans

Stormschade? Dit is wat u best doet

Stormschade? Dat is wellicht even schrikken, en veelal ook het begin van heel wat praktische en administratieve beslommeringen. Dit is wat je best doet.

4 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    @Johan Vervaeck ,ben je goed verzekerd zal je geen probleem hebben,bij te beter-koop zij zeker dat ze zolang muggenziften dat ze zo weinig mogelijk moeten tussen-komen (De Volksverzekering DVV is zo eentje, toen dacht ik goed te zijn verzekerd) en veelal komen ze met de klein lettertjes.Heb 2 jaar terug verandadak dat doorzeeft was door hagel,wel foto gemaakt, binnengebracht en na drie weken was de schade volledig betaald,(Argenta)zelfs een expert kwam er niet aan te pas.
  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Ik ga neem contackt op met mijn verzekering en daar zeggen ze wat best is om te doen, en daar heb ik de krant of media niet voor nodig.
  • Johan Vervaeck

    4 jaar geleden
    Al dat groen en die bomen her en der waar ze niet thuishoren in tuin en naast de weg, of dicht bij de woning. En dan maar eens afwachten tot de boom of de takken in de woning of op de baan dendert. K'wil nog eens zien of de verzekeringen die schade allemaal gaan betalen, zomaar.
  • Kristof Van Impe

    4 jaar geleden
    aan de redactie, is het eventueel mogelijk dit artikel vrij te geven zodat het voor iedereen inkijkbaar is, ik denk dat er heel wat mensen zijn die schade hebben en eigenlijk niet weten wat exact te doen.Het is ook een vrij uitzonderlijke situatie. Met dank.