thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

CD&V wil belastingvermindering voor kinderopvang verdubbelen

Met enkele fiscale maatregelen wil CD&V-Kamerlid Steven Matheï meer zuurstof aan de gezinnen geven. Zo wil Matheï het maximumbedrag voor belastingvermindering voor kinderopvang verdubbelen, wat een gemiddeld gezin meer dan 400 euro per jaar zou kunnen opleveren. 

60 reacties

  • birgit vanderest

    4 jaar geleden
    gaan die van de CD&V nu terug de rooie toer op?
  • Tim De Witte

    4 jaar geleden
    Aan alle klagers: het zijn anders wel die kinderen waarop jullie zo afgeven die (later) jullie pensioenen zullen betalen... Al eens bij stilgestaan?
  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Alle partijen zijn in de media al ideeen en voorstellen aan t lanceren om zowat overal zaken in te voeren ter verbetering van wat weet ik allemaal . Al eens iemand aan gedacht hoe dat allemaal te betalen met onze torenhoge schuldenberg ( dank u politieke potverteerders) en ons tekort van nu al 12 miljard ?
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Louis Meuleman Stop met die fiscale voordelen voor kinderopvang de wereld is nu al overbevolkt en als ge graag kinderen hebt mag je niet eisen dat anderen daar voor moeten betalen wand daar kies ge zelf voor en zijn de migranten die meestal leven van uitkeringen die de meeste kinderen hebben
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    Verder klagen dat er niet meer gewerkt wil worden. Als je dan een stimulans biedt om te werken is het ook niet goed. Ok blijf dan maar werken voor andermans stempel geld. Hypocrisie top in Vlaanderen