© jtp

Dealer bewaart voorraad cannabis in koelkast

Verschillende wijkteams van de Antwerpse politie hielden zaterdagavond en -nacht een controle tegen overlast rond de Bredabaan. Daarbij werden onder meer twee vermoedelijke dealers opgepakt. Bij huiszoekingen bleek één van hen wel erg begaan met de versheid van zijn producten, hij bewaarde de cannabis in de koelkast.

jtp

Bij de huiszoekingen op twee adressen werden verder nog drugs, specifiek materiaal, een auto en geld in beslag genomen. Zeven personen hadden drugs op zak. De politie nam ook één mes in beslag en hield twee mensen bestuurlijk aan omdat ze illegaal in het land verblijven. Daarnaast stelden ze 46 verkeersovertredingen vast, twee bestuurders negeerden het rode verkeerslicht.

“De wijkteams van Merksem, Ekeren en Bezali voerden samen met de mobiele eenheid en de diensten van de sociale zekerheid op verschillende plaatsen acties uit”, aldus politiewoordvoerder Wouter Bruyns. “Dat deden ze vooral in zaken die veelvuldig voorkwamen in lopende wijkteamdossiers. De meeste van die zaken zijn gelegen aan de Bredabaan.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER