Bart Goovaerts en zijn verloofde Anastasia Zheleznyakova gaan vanavond in ‘Huizenjagers' op zoek naar een huis in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Goovaerts en zijn verloofde Anastasia Zheleznyakova gaan vanavond in ‘Huizenjagers' op zoek naar een huis in Antwerpen. © SBS

Wie is Vlaamse zakenman die 2,5 miljoen over heeft voor Antwerps huis? “In mijn garage staat een haardvuur”

Bart Goovaerts (56) is volbloed ondernemer. Vastgoed, haardvuren, staalwerk, drones: ze maken hem succesvol. Zó succesvol, dat hij zonder ook maar een cent te lenen 2,5 miljoen euro kan leggen voor een nieuw huis in het Antwerpse. Zelfs zijn auto’s zitten er warmpjes in: zij staan thuis in Zedelgem netjes geparkeerd naast een open haard. 

33 reacties

  • dirk Driessens

    4 jaar geleden
    Laat hem gelukkig zijn ... als dat zijn ultieme kan bereiken hij geeft Het zelfde lot hoor de zelfde 6 planken 2m onder de grond ...
  • Geert Bernaert

    4 jaar geleden
    Durven ondernemen mogen we allen. De meeste kunnen geen café rendabel houden. Daarom... wat zijn we zonder ondernemers die... werkgevers zijn, net als Willy Naesens. Als ze dan nog veel geld spenderen in eigen land..... dan worden er nog eens mondjes gevuld. Erger met diegene waaronder vele politici die op de Kaaiman hun geld ingraven. Ben zelf geen zelfstandige, maar met en voor velen gewerkt. We zien enkel de glitter. Ga maar eens de rechtbank v Koophandel kijken baar de falingen.
  • ETIENNE BOECKX

    4 jaar geleden
    Meneer zijn auto staat in een verwarmde garage ! Wat een arrogantie ! Wij moeten besparen op energie en deze meneer mag met de energie sossen ! Tijd om die rijke arrogantie aan te pakken.
  • koen heerman

    4 jaar geleden
    En ik moet met mijn eurotje 4 betalen om antwerpen binnen te komen, en heel leuk dat ze het er goed inwrijven op tv!!! Zal mijn eurootje vier vanaf nu elke morgen lekker laten warmdraaien!!!
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Mensen mogen rijk zijn , maar waarom daarmee in de media willen komen , dan stel ik mij grote vragen over wie je bent en wat je daarmee wilt bereiken , er zijn rijke mensen genoeg en daar hoor of zie je niets van , een vorm van arrogantie misschien ,spijtig !