Een beeld uit de competitiematch tussen beide ploegen © BELGA

Antwerp en Club Brugge krijgen hun zin: bekerfinale toch om 14u30

Antwerp en Club Brugge lijken hun zin te krijgen. Beide clubs waren ontevreden met het voorstel om de bekerfinale op zondag 22 maart om 12 uur te betwisten, maar nu is het toch 14u30 geworden.

Bart Lagae, dvd

Een week nadat Club Brugge en Antwerp zich hebben geplaatst voor de finale van de Croky Cup had de Belgische voetbalbond nog steeds geen datum en aftrapuur vastgelegd. Delegaties van Club en Antwerp kwamen vorige vrijdag samen in Brussel, maar gingen zonder akkoord uit elkaar. Onder meer door de veiligheidssituatie was het toen nog niet zeker of de finale op zaterdag 21 of zondag 22 maart kon doorgaan.

Nu is er eindelijk een doorbraak. Dinsdag werd al duidelijk dat de voorkeur lag op zondag 22 maart, maar op vraag van de politie, die inschatte dat de veiligheid dan het best gegarandeerd kan worden, werd 12u voorgesteld. Beide clubs konden zich daar niet in vinden en krijgen nu gelijk. De voetbalbond bevestigde dat de finale dan toch om 14u30 zal afgetrapt worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer