Christophe Stienlet
Volledig scherm
Christophe Stienlet © 2BE

Bartje van ‘Schuif Af’ en Joke Van de Velde staan model voor ‘Pricasso’ op Eroticabeurs

ShowbizzVan Bartje uit ‘Schuif Af’ naar pikant model, acteur Christophe Stienlet doet het allemaal. Hij zal op de Eroticabeurs poseren voor de Australische schilder ‘Pricasso’, die schilderijen maakt met zijn penis. 

0 reacties

  1. “Hooligans zijn niet louter snuivende en zuipende barbaren”: Tourist LeMC en diehard Antwerp-fan maken docu over harde voetbalkernen
    PREMIUM
    Interview

    “Hooligans zijn niet louter snuivende en zuipende barbaren”: Tourist LeMC en diehard Ant­werp-fan maken docu over harde voetbalker­nen

    Hooligans zijn ook maar mensen. Dat is de conclusie van Tourist LeMC die, gegidst door Chino, een lid van de harde kern van Antwerp, tientallen ultra’s sprak voor een nieuwe, driedelige reeks op Streamz. Wij spraken hen over vuurpijlen op het veld, de hulp aan ‘aartsvijand’ Beerschot en bosfights. “Het is illegaal, maar ik vraag me af waarom: wie heeft hier eigenlijk problemen mee?”
  2. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?