De Britse premier Boris Johnson.
Volledig scherm
De Britse premier Boris Johnson. © AP

Verenigd Koninkrijk voert strengere migratieregels in: deur gaat dicht voor wie laaggeschoold is of taal niet spreekt

Het Verenigd Koninkrijk wil hoogopgeleide buitenlanders van over de hele wereld aantrekken met een op punten gebaseerd migratiesysteem om zo na de brexit een einde te maken aan de “afhankelijkheid van goedkope Europese werkkrachten.” Dat meldt de regering van premier Boris Johnson. 

100 reacties

  • krista notelaars

    4 jaar geleden
    Engeland is bevrijd van de regeltjes die Europa oplegt en kan nu de migratie zelf regelen ik hoop dat Europa daar lessen uit trekt.
  • Rania Desaegher

    4 jaar geleden
    Laat iedere natie toch zelf beslissen. Ze hebben groot gelijk. Wanneer gaat men hier eindelijk zijn gezond verstand gebruiken.
  • Saskia De ceuster

    4 jaar geleden
    Toch al 1 Europees land zat 't licht heeft gezien
  • van den eeden maria

    4 jaar geleden
    Voor zij die denken dat alles duurder gaat worden, zijn de prijzen dan nog niet hoog genoeg en waar is de winst naartoe wel die hebben enkelen op zak gestoken. Sommige mensen blijven blind . Banken en bedrijven ontslaan mensen of bieden minder service maar de winst moet altijd stijgen dat zie je elke dag maar voor wie.. Kijk maar naar de pakjesdiensten en wie daar werkt en waarom. En bouwvakkers van hier dat moesten destijds geschoolde arbeiders zijn tot ze uit Polen kwamen toen was alles goed.
  • Frederik Vanduffel

    4 jaar geleden
    Mijnheer Boris Johnson, u moet geen goede krachten importeren, want die zijn nodig in hun eigen land!