Tina Vandenbossche met haar man Dave en de twee kindjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Tina Vandenbossche met haar man Dave en de twee kindjes.

Tina (41), mama van twee, zal sterven: “Mijn grootste droom was hen zien opgroeien”

“Ik heb geen tijd om te sterven.” Tina Vandenbosch (41) zegt het met een zo breed mogelijke lach. Eigenlijk weet ze beter. Niet morgen en wellicht niet volgende week, maar binnen afzienbare tijd gaat ze dood. Nu het nog kan, bereidt de mama zich voor op het moment dat haar man en kinderen (3 en 4) zonder haar verder moeten. “Ik sta met twee voeten in het leven en tegelijkertijd in de dood. Absurd, hè?”

50 reacties

  • Sandra van den Brande

    4 jaar geleden
    Ik hoop dat je nog lang kan vechten tegen de dood maar als je kapot bent moet je je reis verder zetten. Je bent dapper en het komt wel al goed met je kindjes en je man
  • Lea Devreese

    4 jaar geleden
    Lieve Tina, ik ken je niet, maar ik vind je een heel moedige vrouw. Ik wil reageren omdat ik als kind hetzelfde meemaakte. Mijn mama stierf toen ik één maand minder dan 3 jaar was, en jammer genoeg heb ik daar geen herinneringen aan Maar ook mijn papa stierf toen ik 4,5 jaar was en daar heb ik wel mooie herinneringen aan. Wees gerust, er zal geen dag voorbij gaan dat je kinderen niet aan u denken. Dat is misschien een troost voor jou. Heel veel sterkte!
  • Michel FRANCOIS

    4 jaar geleden
    Een ongelooflijk respect voor de mama . Als de kinderen volwassen zijn zullen ze beseffen wat een uitzonderlijke moeder ze hebben .
  • Sonja Walgraef

    4 jaar geleden
    Je bent een moedige vrouw, je gezin geeft je kracht. Veel respect en sterkte.
  • Gunther Lasat

    4 jaar geleden
    Zoveel respect voor de sterke vrouw dat jij bent!!