De luchthavenpolitie startte gisteren met stiptheidsacties op Brussels Airport.
Volledig scherm
De luchthavenpolitie startte gisteren met stiptheidsacties op Brussels Airport. © Photo News

Stiptheidsacties Brussels Airport veroorzaken vandaag wellicht opnieuw hinder

De stiptheidsacties van leden van de luchthavenpolitie veroorzaken deze ochtend geen problemen op Brussels Airport. Dat is vernomen van een woordvoerster. Vandaag worden zowat 70.000 reizigers verwacht, onder wie 36.000 vertrekkende passagiers.

8 reacties

  • Fonny Labie

    4 jaar geleden
    Ze moeten 365dagen hun taken stipt uitvoeren ipv enkele dagen dan word er sneller ingegrepen.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    4 jaar geleden
    Wie zijn de slachtoffers??? De passagiers natuurlijk! men zou maatregelen moeten treffen tegen deze welke de passagiers gebruiken als gegijzelden!!!!
  • Luc VAN BEVEREN

    4 jaar geleden
    Waarom zitten ze daar anders. Controle elke dag, worden ervoor betaald. Te weinig personeel, kijk eens als er een ongeval is, 3 tot 4 combi's. Is dit nodig?!
  • Jef Van De Plas

    4 jaar geleden
    @ wim claes Jambon heeft de rijkswacht niet afgeschaft he , dat is reeds in de jaren 90 gebeurd. Je moet je juist informeren voor je mensen iets in de schoenen schuift waar ze niet verantwoordelijk voor zijn. NVA kuist nog steeds het jarenlange dubieuze beleid op van zijn voorgangers, dat gaat niet op een paar jaar.
  • Karel Meuleman

    4 jaar geleden
    Komt daar nog de storm bij: bagage kan op een aantal vluchten niet mee o.v. storm
  1. Vier van de zeven Vlaamse partijen zijn gewonnen voor een vermogenskadaster: goed nieuws voor de begroting, maar slecht nieuws voor u?
    PREMIUM
    Politiek
    149

    Vier van de zeven Vlaamse partijen zijn gewonnen voor een vermogens­ka­das­ter: goed nieuws voor de begroting, maar slecht nieuws voor u?

    Het zorgbudget voor een oudere in een rusthuis of genieten van een sociaal tarief: CD&V zet in haar programma de deur open om die steun niet alleen afhankelijk te maken van jouw inkomen, maar ook van jouw bezittingen - van huizen tot beleggingen en aandelen. Volgens experten heb je daarvoor een vermogenskadaster nodig, iets waar Groen, PVDA en Vooruit al langer voor pleiten. Samen met prof fiscaal recht Michel Maus leggen we uit wat dat voor jou zou veranderen. Deze drie pijlers van je vermogen kan de fiscus in kaart brengen.
  2. ONZE OPINIE. “Er komen meer dan een miljoen ‘Bompa Bockies’ aan: daar zijn we niet klaar voor”
    PREMIUM
    14

    ONZE OPINIE. “Er komen meer dan een miljoen ‘Bompa Bockies’ aan: daar zijn we niet klaar voor”

    Het maatschappelijk belangrijkste programma van het moment wordt gemaakt door een als bejaarde geschminkte 39-jarige die zichzelf Bockie De Repper noemt. Lees de reportage en kijk vooral zelf, want ‘Bompa Bockie’ is van het schoonste dat op televisie te zien is. “Over iets meer dan twintig jaar zullen er 1,2 miljoen 80-plussers zijn”, schrijft hoofdredacteur Dimitri Antonissen. “Misschien zorgt Bockie ervoor dat we eindelijk niet langer wegkijken van die enorme uitdaging.”