Duizenden passagiers moesten uren geduld uitoefenen door de stiptheidsacties van de politie. De wachttijden liepen maandag op tot twee uur.
Volledig scherm
Duizenden passagiers moesten uren geduld uitoefenen door de stiptheidsacties van de politie. De wachttijden liepen maandag op tot twee uur. © RR

Wachttijden op luchthaven lopen op tot twee uur: “Blijven actievoeren tot ze luisteren”

Op de luchthaven van Zaventem hebben de politievakbonden ook vandaag stiptheidsacties gehouden. Vertrekkende passagiers moesten uren geduld uitoefenen door strengere identiteitscontroles. “We blijven actievoeren tot er naar onze grieven wordt geluisterd”, klinkt het. Na 1 maart worden nieuwe acties gepland.

14 reacties

  • Voornaam Achternaam

    4 jaar geleden
    Maakt me niet uit wie er staakt en waarom, ik ben super tevreden dat we voor de zoveelste keer niet vanaf Zaventem vertrekken.
  • eddy buttiens

    4 jaar geleden
    Wij boeken reeds meerdere jaren onze vluchten vanuit Keulen//Dusseldorf om deze hilariteit van de vakbond te mijden
  • Koen Theys

    4 jaar geleden
    Vrijdag zegde men dat men absoluut niet de reizigers wilde treffen. Wie begrijpt dat nog
  • isabelle de crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom De nieuwe hoby van de vakbonden, mensen pesten die er niets mee te maken hebben. Gooi uw ruiten maar uit, opelijk vind je nog een glasemaker.
  • Michael Aerts

    4 jaar geleden
    Ze doen het nooit om burgertje pesten maar wie pesten ze dan wel? De grote bazen ? Belachelijke sukkels die vakbonden. Ik heb mijn kaart retour gestuurd bij hun stakingen tijdens de examens met een email. De enige reactie was dat mijn lidmaatschap niet betaald was!