© De Pindakaaswinkel

Nederlandse keten De Pindakaaswinkel opent eerste vestiging in ons land

In Nederland vind je vandaag al zeven vestigingen van De Pindakaaswinkel en nu is ook ons land aan de beurt. Het eerste filiaal opent al heel snel de deuren in Antwerpen.

flb

De Pindakaaswinkel zwaaide in 2016 voor het eerst de deuren open in Amsterdam en werd meteen een succesverhaal. Het concept steekt nu ook de Nederlandse grens over naar ons land. Na Amsterdam, Utrecht, Breda, Haarlem, Maastricht en Groningen is het de beurt aan Antwerpen. Dat maakte het pindakaasmerk zelf bekend via Instagram.

En het gaat snel, want de winkel in de Schrijnwerkersstraat, op enkele tientallen meters van de Meir, opent al op zaterdag 29 februari de deuren. Daar kun je terecht voor de twaalf handgemaakte smaken die De Pindakaaswinkel in petto heeft: naturel, karamel-zeezout, chillipeper-citroengras, dadel-kaneel, kokos-zeezout, sport, pindasaus, cranberry-witte chocolade, knoflook-gebakken ui, stroopwafel-kaneel, witte chocolade-pindastukjes en koffie-zeezout.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer