Postkantoren Bpost blijven vrijdag gesloten.
Volledig scherm
Postkantoren Bpost blijven vrijdag gesloten. © Photo News / Gregory Van Gansen

Postkantoren blijven vrijdag gesloten

Bpost hanteert nu vrijdag 28 februari een aangepaste dienstregeling. Postkantoren blijven die dag gesloten en er is ook geen klassieke briefwisseling, met uitzondering van overlijdensberichten. Ook pakjes, kranten en tijdschriften zullen worden bezorgd, zo maakt het bedrijf woensdag bekend.

14 reacties

  • Aminata N'Diaye

    4 jaar geleden
    Het is al 2x dat ik vraag om in een ophaalpunt te leveren en bpost zelf beslist dat ik het in het postkantoor moet ophalen...en dat is dan nog gesloten vandaag ook! 1. Geef dan niet de keuze 2. Laat de mensen niet voor een gesloten deur staan 3. Adverteer niet op de site dat je nog steeds in het ophaalpunt terecht kan!
  • Peter Janssen

    4 jaar geleden
    Elke dienstverlening wordt afgeschaft terwijl wij steeds meer moeten betalen en niet enkel bij bedrijven en banken, ook de overheid doet hieraan mee: steeds minder dienstverlening, steeds meer belastingen én zelf bijv. zorg/medicatie ed betalen!
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Dat heb je nu eenmaal met overheidsbedrijven die gerund worden door amateurs en politieke benoemingen.
  • Luc Holvoet

    4 jaar geleden
    Vorige week overlijdensbericht met prior ontvangen. Had maar 4 dagen onderweg gezeten. Waarom dan extra betalen? Ze zijn goed bezig?
  • isabelle de crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom Waarom sluiten ze op 28/02 hier zie ik geen reden voor, de post was of is toch een openbaar bedrijf . Er loopt toch volk genoeg rond om de kantoren open te houden. Of is hier weer de vakbond' s lobby aan het werk. Voor al wie aan de post werkt en dit normaal vind, geen toegang tot spoed op verlof dagen en in het weekend. Doe zo voort en de post punten groeien nog tot dat er geen postkantoor meer nodig is