De beste cocktailbar van Europa ligt in Antwerpen
Kan jij ook niet wachten om te sippen aan een verfrissende cocktail? Plan dan eens een tripje naar Antwerpen. Voor het tweede jaar op rij is Dogma immers uitgeroepen tot de beste cocktailbar van Europa.
Elk jaar maakt reiswebsite Big 7 Travel een top 50 van de beste cocktailbars van Europa op basis van goede beoordelingen op sociale media en websites zoals Yelp en Tripadvisor. Het Antwerpse Dogma werd daarbij voor de tweede keer op rij uitverkozen tot de allerbeste, gevolgd door Scout Bar in Londen en A Bar Called Gemma in Stockholm.
“Wat een geweldige manier om onze zaterdagshift te beginnen”, staat er te lezen op de Instagrampagina van Dogma. “Eens te meer omdat we binnen een week onze jaarlijkse skiteambuilding houden, dus we voelen ons helemaal klaar om een laatste week te knallen!”
Dogma werd 7 jaar geleden in de Antwerpse Wijgaardstraat opgericht door Didier Van den Broek die er klassiekers maar ook verschillende eigen creaties serveert en dat allemaal in een classy interieur.
Ook onze hoofdstad kon een plekje in de lijst bemachtigen. Zo prijkt de Brusselse cocktailbar Life Is Beautiful op plaats 21. De volledige lijst vind je hier.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Lidl
De lente op je bord: zeebaarsfilet met salsa verde en bonenslaatje
-
Katerproof: pasta op een stokje, cloud bread en 4 andere TikTokrecepten die je in een wip op tafel zet
De ene na de andere voedseltrend ging het voorbije jaar viraal dankzij videoplatform TikTok. Koken is er zelfs zo’n hit, dat de makers van de app in maart 2022 ‘TikTok Kitchen’ lanceren: een delivery service die de hotste Tiktok-foodtrends aan huis bezorgt. Helaas enkel in Amerika, dus hier zal je je virale hap nog zelf in elkaar moeten boksen. Wij lijsten 6 recepten op. -
Lidl
Wrap it up! Lekker makkelijk: fajita's met gewokte savooi en rundsreepjes
De fajita hebben we als lekkernij in een jasje te danken aan de Tex-Mex, ofwel de Texaans-Mexicaanse keuken. Je kan de wraps naar hartenlust beleggen met ingrediënten naar keuze, maar voor deze versie gebruiken we verfijnde entrecôte, in dunne reepjes gesneden, en krokant gewokte savooikool. -
-
Livios
Last van de tuinomheining van je buren? Dit zijn de regels omtrent vergunning, plaatsing en onderhoud
-
Moeilijke eter? Wetenschappers ontdekken erg simpel trucje dat je kan uittesten
Tussen kerst en nieuw volgen de feestmalen elkaar op. Maar aan tafel begint het gemopper. “Ik lust dat niet.” Voor wie met de handen in het haar zit, komt de wetenschap met een nieuw trucje dat je kan uittesten, en het heeft alles te maken met de kleur van het bord. -
Kiezen voor veggie of vegan op restaurant? Onderzoek wijst uit: dit simpel trucje haalt klanten over de streep
Duurzaamheid is al lang geen modewoord meer, en dat zie je in de culinaire wereld: in steeds meer (sterren)restaurants vind je veganistische of vegetarische opties op de menukaart. Maar zijn we ook snel geneigd om vlees en vis links te laten liggen? Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat één simpel trucje helpt om mensen over de streep te trekken: alles draait om de boodschap. -
Lidl
Mag het wat meer zijn? Aan deze gegrilde oesters kan niemand weerstaan
-
HLN Shop
Pretpark (extra voordelig) meepikken vóór de grote drukte? Vier hoogvliegers voor de hele familie op een rij
-
Van gevlochten brood tot macaroni met een twist: 3 gerechten met (véél) kaas in de hoofdrol
Niks heerlijker dan kaas. Dat vindt ook onze foodstyliste Sonja Peeters. Ze creëert drie originele gerechten met het godeningrediënt in de hoofdrol, van macaroni met een twist tot gevlochten brood. Om instant blij van te worden. -
“Ik ben in mijn leven altijd op zoek naar goede, betaalbare wijnen”: Sven Ornelis trots op eigen online wijnhandel
In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ stelt radiopresentator Sven Ornelis zijn appartement in Barcelona voor. De ideale dag van Sven in Spanje draait om rust en culinair genot. En dat laatste vindt de JOE-stem in zijn eigen wijnen. Hij laat Birgit Van Mol meegenieten van de cava die hij zelf zorgvuldig selecteerde voor zijn online wijnhandel. “Deze cava heeft zo’n beetje de ‘biscuit’ van de champagne”, klinkt het. Bekijk hieronder de volledige aflevering. -
PREMIUM
Hoe pak je koken aan op drukke werkdagen? 3 ouders delen concrete tips: “Door amper 2 keer te koken heb ik eten voor 7 dagen”
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer