Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Stoffel Vandoorne stelt teleur in Marrakesh en valt opnieuw buiten WK-punten

Formule EAntonio Félix Da Costa (DS Techeetah) heeft in het Marokkaanse Marrakesh de vijfde ePrix van het seizoen gewonnen. De 28-jarige Portugees startte op de pole en had op de finish 11.427 voor op de Duitser Maximilian Günther (BMW). De Fransman Jean-Eric Vergne (DS Techeetah) werd derde op 12.034. Stoffel Vandoorne viel buiten de punten.

6 reacties

  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    gerard wauters hij werd duidelijk te licht bevonden voor de F1 door alle teams en ik heb sterk mijn twijfels of hij het hier gaat redden.
  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    vandaar dat hij mee aan kop staat in het klassement. Mannekes als je de sport niet kent of volgt licht je dan eerst eens in voordat je hier flauwe kul komt verkondigen. Trouwens John, hij is niet echt van rijke komaf, hij heeft zich zonder zichzelf in te kopen in de F gereden.
  • Jan Jansen

    4 jaar geleden
    Hij heeft in F1 al laten zien dat hij niet kan rijden!
  • Donald Trompet

    4 jaar geleden
    Stoffel kan beter op een scooter gaan rijden. Nooit iets gedaan enkel door zijn rijkeluis familie ondersteunt. Die Kerel moet een andere job kiezen want hij kan niet rijden met zo een wagens.
  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    Stoffel rijdt een goed seizoen. En als je ziet hoeveel verschillende winnaars en podiums er al geweest zijn dan weet je dat er veel kanshebbers zijn.