Dewaest, moegestreden na het laatste fluitsignaal. De Genkspelers hebben zich gesméten tegen Club.
Volledig scherm
Dewaest, moegestreden na het laatste fluitsignaal. De Genkspelers hebben zich gesméten tegen Club. © Photo News

Het zal toch niet zijn, Genk?

Jupiler Pro LeagueHoogspanning bij de landskampioen. Puntenverlies komende zaterdag tegen KV Oostende betekent vrijwel zeker play-off 2 voor Racing Genk. Wint Genk wel, dan wacht hen op de slotspeeldag een finale om play-off 1 tegen KV Mechelen.

11 reacties

  • Jonathan Grosemans

    4 jaar geleden
    Jos Club is sinds een paar jaren terug goed bezig of zijt ge de momenten vergeten dat de supporters aan het trainingsveld stonden.
  • Dirk Molin

    4 jaar geleden
    @ Kristof van Mossel, club is de enige ploeg die er altijd bij was in Play Off1 en nooit uit top 3 geweest dit in tegenstelling tot sommige ploegen die het jaar na een landstitel niet eens meer PO 1 haalden. BTW qua titels kan je ook zeggen 6 in 17 jaar. Het is maar hoe je het bekijkt.
  • Kristof Van ossel

    4 jaar geleden
    Ja Jos,een echte topclub krijgt geen 0-5 om de oren in europa,en in belgie met de hulp van scheids en VAR,dat is dan 3 titels in 15 jaar,ik denk niet dat je dan een topclub bent.
  • Kenny P.

    4 jaar geleden
    Genk is geen topclub en hoort maximaal thuis in PO2.
  • Patrick Braekeveldt

    4 jaar geleden
    Zou dat allemaal aan de scheidsrechters liggen dat Genk 26 punten minder heeft dan Club ,dat geloven ze toch zelf niet zeker ,vorige week hebben ze nog de 3 punten cadeau gekregen op Kortrijk van de scheidsrechter !