Luciano D'Onofrio (r), sportief directeur van Antwerp, naast eigenaar Paul Gheysens.
Volledig scherm
PREMIUM
Luciano D'Onofrio (r), sportief directeur van Antwerp, naast eigenaar Paul Gheysens. © BELGA

Etentjes, ­geheime vergaderingen en... de doos van Pandora: hoe topdiplomatie het voetbalcontract moet redden

Jupiler Pro LeagueVorige maand zei Antwerp njet tegen het voetbalcontract. Het stof is ­misschien gaan liggen, achter de schermen vindt er al weken diplomatiek overleg plaats. “Paul Gheysens kan emotioneel reageren, maar als het ­moment daar is, zal hij wel laten zien dat hij een ‘dealmaker’ is.”

8 reacties

  • Eddy Grysouille

    4 jaar geleden
    Ik moet die vent niet, aan zijn toot kan je zien, dat hij niet te vertrouwen is, en als hij u niet in 't zak gezet heeft is hij het vergeten, dat zie ik in mister Gheysens Paul.
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Het is niet alleen in ons land dat het zo is, maar wel over alle naties die voetballen, tennisssen en koersen. Daar gaat veel geld over, zeer veel, ook duister geld. Bvb de licenties in het voetbal, dat zijn de getuigenissen dat je voldoende kapitaal hebt, anders ga je er uit. Van waar dat geld komt wordt nooit vermeld en daar wordt ook nooit naar gezocht. Van dit alles heeft de supporter geen weet. Best zo.
  • boudewijn schepers

    4 jaar geleden
    De politiek zal het oplossen ze betalen nu al geen belastingen maar onze politiekers krijgen er vip plaatsen gratis dat is het probleem in dit land
  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Graaien en profiteren. Dat kennen ze allemaal.
  • Patrick morel

    4 jaar geleden
    Het is zoals in de politiek, partijen die vandaag minder voorstellen willen nog altijd de grote Jan uithangen en alles is goed om nieuwkomers te dwarsbomen. Als Eleven Sports failliet gaat in november is het helemaal koekenbak want het gaat om veel geld.