© Politie Antwerpen

37.000 euro en 800 gram coke in beslag genomen bij dealer

De Antwerpse politie heeft vrijdagavond een dealer betrapt aan de Prins Boudewijnlaan. De 26-jarige was onderweg naar een klant om drugs te leveren. Hij had 26 zakjes cocaïne op zak, bij een huiszoeking nam de politie 805 gram coke en 37.220 euro in beslag.

jtp

De man trok de aandacht van het drugsondersteuningsteam omdat hij vertraagde bij een verkeerscontrole aan de Prins Boudewijnlaan. “In de plaats van de controlepost in te rijden, maakte hij rechtsomkeer om met hoge snelheid weer te vertrekken”, vertelt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie.

De politie volgde de man discreet. Hij reed via een grote omweg naar een adres dat niet ver van de controlepost lag. De verdachte ging heel even naar binnen en kwam daarna weer naar buiten. Zowel hij als de bewoner van het huis werden gecontroleerd.

“De bestuurder had 26 gebruikershoeveelheden cocaïne op zak, een som geld en twee mobiele telefoons. De klant gaf toe dat hij net één gram cocaïne had besteld bij zijn dealer”, aldus Bruyns. Bij een huiszoeking op het adres van de vermoedelijke verkoper vond de politie 805 gram cocaïne, verdeeld in 354 afzonderlijke verpakkingen en twee grote blokken, twee precisieweegschalen en 37.220 euro. “Al wat de politie vond, werd samen met de auto in beslag genomen. De verdachte van 26 jaar zal voor de onderzoeksrechter verschijnen”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER