Nathalie Meskens moet misschien met keizersnede bevallen.
Volledig scherm
Nathalie Meskens moet misschien met keizersnede bevallen. © RV

Nathalie Meskens moet misschien met keizersnede bevallen: “Het heeft me al veel traantjes gekost”

ShowbizzNathalie Meskens is hoogzwanger van haar eerste kindje, een dochter. Maar momenteel ondervindt ze jammer genoeg wat problemen met de zwangerschap, want ze kreeg pas te horen dat ze misschien een keizersnede moet ondergaan. 

24 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    4 jaar geleden
    Als je ongewild kinderloos bent, komt zo een "probleem" hard aan. Want het is een luxe probleem dan. Ik zou graag ruilen met hen, en vele anderen. Denk daaraan. Dat doet pijn.
  • Saadia Sellak

    4 jaar geleden
    Nathalie hier een eeuwenoude tip: probeer rustige buikdans bewegingen op rustige muziek. Vermoei jezelf hierbij niet en doe dat op blote voeten en een blote buik. Let op een goede ademhaling. Er zijn instructievideo's of anders een professionele buikdanseres vragen.
  • Krystina Sferlazza

    4 jaar geleden
    Vooral aan de mannen die hier reageren: ze mag er zeker verdriet om hebben, een natuurlijke bevalling is iets wat elke zwangere vrouw graag wil meemaken. Het heeft bovendien nog voordelen, de baby komt wanneer die er zelf klaar voor is en het herstel voor de moeder, ze is veel sneller terug te been. Ze is hormonaal en alles is nu eenmaal eng als het voor het eerst is. Dus doe zelf normaal en laat een hoogzwangere vrouw es in haar waarde seg!
  • Jenny stevens

    4 jaar geleden
    Marko Decandt .Niks maar helemaal niks veranderd het vanonder op natuurlijke wijze en ook niet als we er meerdere krijgen hoor
  • Niko de somviele

    4 jaar geleden
    Haar instagram reacties zijn wel een wereld van verschil met deze hier. Los daarvan heb je tijdens de zwangerschap nu ook eenmaal last van hormonen en dan kunnen zulke dingen al eens emotioneler vallen dan anders. En veel vrouwen hebben er iets aan dat andere ook die onzekerheden meemaken en delen. Alleen kan je niet verwachten dat iedereen dit begrijpt.