De verkoop van Dafalgan is verviervoudigd. De producenten van paracetamolmiddelen zeggen aan de vraag te kunnen voldoen. Er zouden dus geen tekorten mogen ontstaan.
Volledig scherm
De verkoop van Dafalgan is verviervoudigd. De producenten van paracetamolmiddelen zeggen aan de vraag te kunnen voldoen. Er zouden dus geen tekorten mogen ontstaan. © AFP

Na het hamsteren van toiletpapier, nu rush op Dafalgan: verkoop verviervoudigd

Nu zowat iedereen wel voldoende toiletpapier en spaghetti in huis heeft, lijkt ons hamstergedrag zich stilaan richting apotheek te verplaatsen. De verkoop van Dafalgan – dé medicatie ter bestrijding van pijn en koorts bij het coronavirus - ging vorige week maal vier. Er is momenteel nog voldoende stock, maar de apothekersbond roept de apotheken toch op elke klant nog slechts één doosje pijnstillers mee te geven.

24 reacties

  • patrick feyen

    4 jaar geleden
    hamsteren van wc papier, pasta, gel, paracetamol en ga zo maar door en klagen dat anderen geen mondmasker dragen. Logisch denken is er voor vele niet meer bij!
  • paola nerozzi

    4 jaar geleden
    Handgel genoeg bij Kruidvat hier in belgie en paracetamol gaan we dan naar Kruidvat nederland is een pak goedkoper geen tekorten en mensen ga het kopen wanneer het nodig is want is allemaal niet nodig als ge niks mankeert gebruik jullie gezond verstand als jullie die nog hebben
  • Guido dyck

    4 jaar geleden
    Geen handgel meer bij apothekers,geraken zelfs niet aan de acohol om het zelf te maken .idem vloeibare handzeep
  • Pieter En Ester Ongenaed

    4 jaar geleden
    Waar zijn ze mee bezig, doe even normaal. Koop het wanneer het echt nodig is.
  • Fred Fred

    4 jaar geleden
    De pers helpt hier allemaal flink aan mee. Niks nieuws onder de zon.