BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Geen asielaanvragen meer in aanmeldcentrum Klein Kasteeltje

Asielzoekers die vanaf dinsdag aankloppen bij het aanmeldcentrum Klein Kasteeltje, komen voor een gesloten deur te staan. De Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) past de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad toe en vermijdt zo dat grote groepen mensen met elkaar in contact komen. Dat meldt Radio 1 en het bericht is bevestigd aan Belga. Vluchtelingenwerk Vlaanderen vindt dat “digitale registratie moet worden overwogen”. 

10 reacties

  • Philippe Beernaert

    4 jaar geleden
    is het nog niet erg genoeg nu ? iedereen krijgt maatregelen om ons erdoor te helpen , die komen gewoon binnen zonder enige vorm van medische controle ?
  • Dirk Van den Lemmer

    4 jaar geleden
    Daar de gezondheid en de veiligheid van deze mensen niet gegarandeerd kan worden kunnen we ze best repatriëren naar hun land van herkomst.
  • Paul Boutsen

    4 jaar geleden
    Toch één positief punt in deze duistere tijden. Ze vallen zelfs reporters tijdens een life uitzending aan, en worden dan "overgedragen aan de dienst vreemdelingszaken", die hen met een papiertje terug wandelen stuurt.
  • Martine Rochtus

    4 jaar geleden
    Ik ben in Spanje voor 3 maanden en zit al langer in de Corona crisis ... we mogen al een week niet buiten en beseffen dat we allemaal voorzichtig moeten zijn ..de grenzen moeten overal toe en er mogen geen niet eu mensen meer binnengelaten worden , want anders overwinnen we dat virus niet !.
  • Sven de Beys

    4 jaar geleden
    Eerst opvang zoeken voor onze mensen en daklozen