De Makro in Eke om 7.15 uur deze ochtend.
Volledig scherm
De Makro in Eke om 7.15 uur deze ochtend. © Ronny De Coster

Hamsterwoede slaat opnieuw toe in Vlaanderen, maar is (opnieuw) nergens voor nodig

Ondanks de oproep van Comeos om niet massaal naar de winkels te gaan, zijn de Vlamingen vandaag toch weer aan het hamsteren geslagen. Op veel plaatsen waren er opnieuw lange wachtrijen, ook werden verschillende winkels afgesloten en moest de politie controleren.

118 reacties

  • Ward Van Hoyweghen

    4 jaar geleden
    Een volk zonder ruggengraat zijn wij Belgen En ooit, waren wij de dappersten onder alle Galiërs maar dat is al van lang vervlogen tijden. Wij zijn geen put voor een ander aan het graven maar voor onze eigen mensen door zo gek te doen. A.u.b "stop met dat degenererend gedrag"
  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Alles wordt uitbesteed aan het buitenland zo worden wij wel afhankelijk voor onze energie, ons voedsel want de boeren moeten weg van de groenen, onze bedrijven hebben ze hier weggejaagd er schiet niets meer over en bij het minste zitten wij in de problemen zoals nu met de mondmaskers die uit China moeten komen en dit is nog maar het begin, Voer maar veel exotisch fruit in groene profeten !
  • Nora Kochkova

    4 jaar geleden
    @andy de schieter er is genoeg voorraad, het is niet nodig om een rol te krijgen van iemand als iedereen zich aan de regels houdt. Ik werk in een winkel en het probleem is enkel dat we geen extra leveringen mogen aanvragen ook zijn er limieten exact door hamsterende klanten. Zo gaat bijv een oma die geen 15 zakken met wc papier kan meenemen zelfs geen ene kunnen kopen tot de volgende kamion er is. En trouwens als het helemaal op is kan je miss beter in de plaats een keer met water en zeep doen.
  • ETIENNE BOECKX

    4 jaar geleden
    Er is toch een gemakkelijke regel in te voeren tegen mensen die willen hamsteren tijdens zulke periode poepsimpel !! Max aankoop !
  • Jack Hoeben

    4 jaar geleden
    Ik kan in lidl toch al een week aan een stuk geen melk of pasta kopen dus stop met zeggen dat alles ok is en er genoeg is.Ja in den boot op de dok of wa