De Ierse zanger Bono van U2 in Londen in 2017 tijdens hun laatste tour.
Volledig scherm
De Ierse zanger Bono van U2 in Londen in 2017 tijdens hun laatste tour. © REUTERS

U2-zanger Bono schrijft lied voor Italië: ‘Let Your Love Be Known’

De Ierse rockgroep U2 bracht al sinds 2017 geen nieuwe muziek meer op de markt. Daar brengt zanger Bono nu verandering in. Hij draagt een lied op aan de slachtoffers van het nieuwe coronavirus in Italië: ‘Let Your Love Be Known’.

1 reactie

  • Rushmore Peetermans

    4 jaar geleden
    Kassa, kassa iets anders kent diene mens niet, maar achteraf aan de gewone werkende mens vragen om te doneren.
  1. Als 13-jarige was hij al te zien op tv: dit is Dino, het lief én de tourmanager van CAMILLE
    PREMIUM
    BV

    Als 13-jarige was hij al te zien op tv: dit is Dino, het lief én de tourmana­ger van CAMILLE

    “Dino, als je me hoort, ik hou van jou”: het was een vertederend moment tijdens haar Sportpaleisconcert, Camille (22) die haar lief Dino Verhelst (24) de liefde verklaarde. Hij was er niet alleen om te supporteren, Dino is ook Camilles tourmanager die zorgt dat alles backstage vlot verloopt. “Hij helpt me zelfs met de outfitwissels”, verklapte Camille aan onze krant. Hoe leerden de twee elkaar kennen, hoe verloopt het eerste jaar van samenwonen en hoe ziet hun verdere toekomst samen eruit? “Net als zij wil hij vooruit in het leven.”
  2. Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”
    PREMIUM
    TV

    Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”

    Charlotte, Michaël, Bernard en Senne strijden zondag in de voorlaatste aflevering van ‘De mol’ voor de drie finale-tickets. Wie sneuvelt er nog op de valreep? Ruben Van Gompel en Emanuelle (Manu) Santana Marques weten precies hoe pijnlijk het is om af te vallen met zicht op het eindspel en de bijhorende geldpot. Waarom haalden zij destijds de grote finale nét niet en hoe blikken zij terug op hun vroegtijdige exit? En wie is dit jaar hun hoofdverdachte? “Ik vind dit de moeilijkste editie ooit.”